Try This At Home


Los van beauty producten hou ik ook bovengemiddeld van beauty apparaten. 
Gadgets + Beauty = Fun!
Moet je naast dit alles water drinken, genoeg slapen, gezond eten, gelukkig zijn, yoga doen, geen stress hebben, niet roken en geen alcohol drinken?
Nee hoor.

Microneedling

Dit doet pijn en je ziet er na een behandeling niet uit, en dat duurt wel 2 dagen. Dus het vergt wat toewijding. Ik hou er van.
Stimuleert de aanmaak van collageen, your best friend. Ik gebruik hyaluronzuur van Cos de BaHa, dan glijdt het lekker en word je egaal rood, zonder dat je blijft haken en eruit ziet alsof je bent aangevallen door een kitten. Eén keer in de maand.

Nanoneedling

Nano het zachtaardige zusje van Micro. Duwt een serum lekker de epidermis in. Leuk voor een oppeppertje met vitamine C één keer in de week. Ik vind hiervoor ook Cos de BaHa lekker omdat die niet zo snel opdroogt als bijvoorbeeld the Ordinary.

Microcurrent

Ik gebruik dit al best wel lang en probeer vooral m’n wenkbrauwen omhoog te duwen. Of het super goed werkt weet ik niet, maar ik kan er niet mee ophouden. En waarom zou ik? Het doet geen pijn en dat vind ik jammer, dus daarom zet ik ‘m soms even zonder geleidende gel op m’n onderarm (auw). Twee keer in de week.

Clarisonic

De reinigingsborstel vindt mijn huid geen feestje. Misschien meer iets voor een vieze vettige dikke puber. Huid. 
Het massage stuk voor je ogen vind ik wel fun.

LED Mask

Ik had hier m’n blauwe knikkers al een tijdje geleden op laten vallen. Het ziet er belachelijk uit, maar het is daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd. Dus wie ben ik om dit niet super serieus te nemen? Drie minuten per dag.

LEPELtjelepeltje

Ok wellicht is dit geen gadget, maar wie kan er zonder twee bevroren lepels in de vriezer? Niemand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *